Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Hele historien om Tongkat Ali 1: 200-uddrag


Af Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi udviklede 1: 200 Tongkat Ali-ekstraktet fra Tongkatali.org i 1998. Der var kun et malaysisk firma, der solgte Tongkat Ali før os.

Vores første tongkat ali-ekstrakt var 1:50. Det er det forhold, du får naturligt og uden forfining.

Du kan prøve dette derhjemme. Du kan tilberede 5 kg Tongkat Ali rodchips i cirka en time. Kast derefter rødderne. Damp derefter vandet.

Fordampningsprocessen er mere kompliceret end kogning af den ødelagte rod.

Sumatra Pasak Bumi har sin egen vakuumfordampningsfabrik.

Den fordampningsteknik, vi bruger, blev opfundet i 1866 af Henri Nestlé. Det er baseret på standardfysik. Jo lavere trykket er over en væske, jo lavere er fordampningstemperaturen (kogepunkt).

Under lavt tryk kan du fordampe eller kondensere mælk uden tilberedning længe. Du skal varme din mælk i et par minutter over 100 Celsius (Celsius) / 212 Fahrenheit for at pasteurisere (dræb alle mikroorganismer). Til denne proces har du brug for en trykkoger eller et autoklaveringssystem, som vi også bruger.

Når du har fordampet alt vandet fra din kogte tongkat ali-rod, klæber hårde rester på din beholder, som du skal skrabe og slibe. Resultatet er din 1:50 ekstrakt, en blanding af uorganiske og organiske forbindelser. Uorganiske forbindelser inkluderer mineraler og salte. De er mere krystallinske end organiske forbindelser. Organiske forbindelser er blødere.

Den almindelige visdom er: De organiske forbindelser, ikke de uorganiske forbindelser, forklarer effektiviteten af ​​Tongkat Ali. Dette er en realistisk antagelse, da de organiske forbindelser er plantespecifikke. De uorganiske forbindelser er fælles for en lang række planter.

Ekstraktet 1: 200 genvindes ved mekanisk separering, centrifugering og filtrering fra 1:50-ekstrakten. Vi fjerner de krystallinske dele, der er mere tilbøjelige til at forårsage mave-tarm-symptomer. Fra 1 kg råekstrakt 1:50 får vi 250 gram fint, tungere ekstrakt 1: 200.

Vores ekstrakter er ikke gæret. Der er ingen kemisk ændring som gæring af druesaft til vin. Der er ikke mange proteiner i tongkat ali-roden, men de eksisterende kan denatureres under ekstraktionsprocessen. Denaturering betyder, at formen på proteinmolekyler ændres, men den kemiske sammensætning er ikke.

Er vores 1: 200-ekstrakt stærkere end vores 1:50-ekstrakt? Han er bestemt mere fokuseret. Tongkat Ali-snyderier strækker deres forfalskede pulvere med silverafil-analoger. Vi tilføjer ikke noget til vores produkt.

Det betyder: Alt i 1: 50-ekstraktet var også i de rå rødder. Alt i 1: 200-ekstrakten var tidligere i 1:50, og før det i 200 gram tørret rod.

Kunne du bare spise 200 gram hakket rod? Ikke endnu! De vil være syge. Et menneske kan ikke fordøje 200 gram træfiber. Du er ikke en termit.

På den anden side, hvis du sluger 4 gram ekstrakt 1:50, er gastrointestinal stress usandsynligt. Og 1 gram 1: 200-ekstrakt tolereres også af mennesker med en følsom mave.

Du kan sige: Vores ekstrakt på 1: 200 er mildere end 1:50. Han er også mere fokuseret på aktive ingredienser. Du kan også sige: 1 gram 1: 200 er stærkere end 1 gram 1:50. Men det er matematisk logik, at 4 gram 1:50 ikke er svagere end 1 gram 1: 200.

Men en australsk herbalist i Malaysia hævder, at 1 ud af 100 er umulig, og at 1 ud af 200 ville være latterligt.

Problemet er anderledes. Ekstraktet, han sælger, er ikke 1: 200, så han er nødt til at vende argumenter for folk at købe hans produkt.

Sammenlignet med andre uærlige sælgere har denne australske i Malaysia stadig et acceptabelt niveau af integritet.

Det bliver værre, når du rejser fra Malaysia til Singapore. Der finder du ikke kun pengehungrende kinesere, men også en marokkansk med spansk statsborgerskab. Han er den mest patologiske figur inden for Tongkat Ali-handelen. Desværre kan psykopater være farlige.

Han lider af et mindreværdskompleks, som han prøver at overkompensere. Han hævder tre akademiske titler og udnævner sig til administrerende direktør, selvom han kører sit salg fra sit hjem.

Han prøvede at sælge sig selv som model, men kom ikke særlig langt på trods af hans nøgenudgivelse på nettet (for kort, for tyk). Han prøvede også en karriere som onani-guru.

Hvem er fyren? For underholdningens skyld, lad os spille Hitchcock på dette spørgsmål. Før eller senere fortæller jeg dig, ellers finder du ud af det selv. Men forsigtig. Dette er en psykopat, og du kan blive et offer. Han forfalskede sin biografi, og han forfalskede referencer for sin Tongkat Ali-svig, og vi har noteret beviserne (falske dokumenter baseret på vores originaler).

Men denne person er ikke den eneste snyder i Tongkat Ali-handelen, bare den mest barnlige.

Svindlere kommer og går, mest efter Googles nåde. Hvis Google giver dem en rang, kan de få offentligheden til at købe deres forfalskninger.

I nogen tid cirkulerede kravet om tongkat ali-ekstrakt med alkohol som ekstraktionsmiddel. Nonsens, selvfølgelig. Omkostningerne ved et kommercielt produkt, der bruger alkohol som ekstraktionsmiddel, ville være alt for høje. Og punktafgiftsafdelinger overalt i verden ville føre enhver alkoholekstraktionsoperation til konkurs. Vi bruger slet ikke alkohol.

I øjeblikket er tendensen "standardisering" for Eurycomanone. Mange forhandlere hævder det med mere og mere procentdel. Jeg venter på en svindler, der prøver at overbevise offentligheden om, at hans tongkat ali-ekstrakt er 110 procent eurycomanon.

Vores arabisk-spanske Singapore-psykopat (bestemt på ikke at blive overgået) hævder allerede et Tongkat ali-ekstrakt, der både er 1: 200 og standardiseret til eurycomanon. Men det er en logisk fejltagelse.

Eurycomanon-andelen i Tongkat Ali er ikke ensartet. Derfor har en 1: 200-ekstrakt en naturlig variation af Eurycomanon (ikke hver 200 kg har det samme indhold). Hvis et ekstrakt blev standardiseret til markørens kemiske eurycomanon, ville mængden af ​​rod, der skal anvendes, variere.

Psykopater mangler logik. Derfor synes vores arabisk-spanske eksempel, at det er en god ide at køre Google-annoncer, der advarer mod et 1: 200-trick og derefter forsøger at sælge "standardiseret 1: 200" til læsere.

Men han prøvede også en karriere som en onanerende guru. Har Dr. Kellog havde ret med hensyn til onani og mental sundhed? Dr. Kellog udviklede cornflakes som en morgenmadsret til at afslutte denne praksis og sikre børnenes helbred.

Hvorfor hele ståhejen omkring Euryomanone overhovedet? Forestry Research Institute of Malaysia har foreslået at bruge Eurycomanone som markørforbindelse til at identificere Tongkat Ali som en bestanddel af urtepræparater. Det giver mening, fordi Eurycomanon er en integreret del af Tongkat Ali. Eurycomanone er den mest rigelige komponent udover cellulose.

Men eurycomanon er ikke den kemiske forbindelse, der er ansvarlig for virkningerne af Tongkat Ali. Omfanget af videnskabelig forskning på Eurycomanone er lavt. Langt de fleste videnskabelige undersøgelser er blevet udført med Tongkat Ali-ekstrakt fra det fulde spektrum og ikke med Eurycomanone-isolater.

Sumatra Pasak Bumi er dedikeret til forbedring af testosteron uden direkte injektion af anabole steroider eller testosteronerstatningsterapi med plaster eller oral testosteronundekanoat (Andriol Testocaps).

Anabole steroider eller testosteronplaster eller kapsler er ikke en tilfredsstillende løsning, da nogle af fordelene ved testosteron er forbundet med kroppens syntese af hormonet.

En bivirkning af behandling af kroppen med eksogen testosteron er køns krympning. Det er ikke selve testosteronet, der forårsager store kønsorganer, men det faktum, at en masse testosteron produceres af kønsdelene.

Den ukontrollerbare virkning på hele hypothalamus-hypofyse-gonadalaksen er den største ulempe ved direkte eksogent testosteron.

Begivenhedskæden langs denne akse er denne: Lavt testosteron får hypothalamus til at frigive og syntetisere gonadotropin. Det gonadotropin-frigivende hormon aktiverer produktionen af ​​luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon af hypofysen. Luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon kommunikerer med mandlige og kvindelige gonader (testikler og æggestokke) for at øge østrogen- og testosteronniveauet.

Denne beskrivelse er så enkel som at sige, at en bil er en hjulmaskine, og når du sætter diesel i en tank, brænder den og kører. Det har også et horn til at fortælle forhindringer for at komme ud af vejen, og det har en bremse, hvis de ikke gør det.

Du kan ikke forklare en bil i nogle få sætninger. Og selv det endokrine system kan ikke forklares så kort.

Spring over den hypothalamiske hypofyse-gonadale akse og simpelthen at levere exogen testosteron er en for rå terapi. Det er så simpelt som at indstille en langsom bil ved at skifte dæk. Det har muligvis ikke den ønskede effekt.

De fleste mennesker forstår biler bedre end deres eget hormonsystem. Fordi biler er mindre komplicerede.

En teoretisk tilgang vil ikke være nok til at genoplive en svag libido. En empirisk tilgang er mere lovende. Og oplevelsen af ​​traditionel medicin med Tongkat Ali, Butea Superba og Mucuna Pruriens indikerer tydeligt, at disse urter øger sexlysten og fører til et højere testosteronniveau. Hvordan sker det nøjagtigt? Det er ikke klart. Men det er mere kompliceret end Tongkat Ali, Butea Superba eller Mucuna Pruriens, som Leydig-celler siger at skulle producere mere testosteron. Der vil være flere ankerpunkter langs den hypothalamiske hypofyse-gonadale akse.

Detaljer er ukendt.

Vær en empirisk person, ikke en teoretisk.

Her er et andet stykke empirisk videnskab, der former handelspolitikken for vores firma Sumatra Pasak Bumi.

Der er voksende bevis for, at plast er en vigtig faktor i faldende mandlig kønsliv og fertilitet. Den værste skyldige er Bisphenol A, en hård plast, der traditionelt bruges til at fremstille vandflasker.

Bisphenol A er en hormonel interfererende faktor. Målbare niveauer af kemikalier med østrogen aktivitet frigives. Disse kemikalier fungerer som østrogener på den hypothalamiske hypofyse-gonadale akse. De fortæller hypothalamus, hypofyse og gonader, at nok af de naturlige steroidhormoner allerede cirkulerer i blodplasmaet og derfor ikke behøver at blive syntetiseret yderligere.

En dødelig kædereaktion for mænd, fordi disse økologiske østrogener ikke kan erstatte testosteron i spermatogenese, heller ikke for libido, seksuel lyst, seksuel funktion, orgasme og seksuel tilfredshed.

Bisphenol A var den første plast, der tydeligt blev identificeret som en hormonforstyrrende, men forskeren forstod antydningen og kiggede også på anden plast.

Resultatet: De fleste plastik, og muligvis alt, kan være kemikalier med østrogenaktivitet.

Drikker du stadig vand fra plastflasker? Opbevarer du mad i plastbeholdere? Køber du kosttilskud i plastemballage?

Du skal stoppe det.

Især når det kommer til urter til seksuel stimulering.

Selvfølgelig har vi handlet Tongkat Ali Extract i årtier i plastflasker, og mange af vores kunder har opnået gode resultater.

Men vi kender advarslerne for plast, og vi har besluttet at pakke vores ekstrakter i to-lags eller tyklagede papirposer, inden vi lægger dem i plastflasker. Der er således ingen kontakt mellem vores kapsler eller ekstraktpulver med plast.

Det er ikke muligt at pakke papirposer i mængder på 100 kapsler, så vores nye produktserie er 400 kapsler pr. Container.

Doseringer til en mærkbar effekt af seksuelt-fremmeende urter, der betragtes som mad, ikke medicin, ligger imidlertid i intervallet på flere gram pr. Dag, og for en sådan ordning bringer du ikke meget tæt på individuelle beholdere med 100 kapsler.Velkommen til en verden af bedre sex


Vejledning til forbedret seksuel funktion og bedre seksuelle muligheder


Skriv til tongkatali.org på ethvert sprog

Tongkatali.org elsker kulturel mangfoldighed

Dit sprog - - Ikke engelsk

Du kunne distribuere urter for mere testosteron og bedre sex i Belgien eller Holland

Vi sælger urter til bedre sex

Tongkatali.org butik og religion

Formålet med livet

Du kan tabe dig med kosten fra Serge Kreutz

Tongkat ali giver dig testosteron. Testosteron gør dig til en mand.

Større penis - Hvordan

Tongkatali.org originale 1: 200 tongkat ali-ekstrakt for optimal testosteron
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20