Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어Het volledige verhaal van 1:200 extract van Tongkat Ali


Door Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi ontwikkelde in 1998 het 1:200 Tongkat Ali extract van Tongkatali.org. Er was maar één Maleisisch bedrijf dat Tongkat Ali voor ons verkocht.

Ons eerste Tongkat Ali-extract was 1:50, wat de verhouding is die je natuurlijk en zonder enige verfijning krijgt.

Je kunt het thuis proberen. U kunt 5 kilo Tongkat Ali wortelchips voor ongeveer een uur koken. Dan ontdoe je je van de wortels. De volgende stap is om het water te verdampen.

Het verdampingsproces is ingewikkelder dan het koken van de geplette wortels.

Wij van Sumatra Pasak Bumi hebben onze eigen vacuümverdampingsinstallatie.

De verdampingstechniek die we gebruiken is uitgevonden door Henri Nestlé in 1866. Het is gebaseerd op eenvoudige natuurkunde. Hoe lager de druk boven een vloeistof, hoe lager de verdampingstemperatuur (kookpunt).

Onder lage druk kan melk worden verdampt of gecondenseerd zonder lang te koken. Je moet de melk een paar minuten verwarmen tot boven de 100 graden Celsius (212 Fahrenheit) om ze te pasteuriseren (dood alle micro-organismen). Voor dit proces heeft u een snelkookpan of een autoclaaf nodig, die wij ook gebruiken.

Wanneer je al het water uit de gekookte Tongkat Ali wortel hebt verdampt, krijg je een harde resten op de container, die je moet afschrapen en vermalen. Het resultaat is het 1:50 extract, een mengsel van anorganische en organische verbindingen. Anorganische verbindingen omvatten mineralen en zouten. Het zijn meer kristallijne dan organische verbindingen. Organische verbindingen zijn zachter.

De conventionele wijsheid zegt: de organische verbindingen, niet de anorganische verbindingen, verklaren de doeltreffendheid van Tongkat Ali. Dit is een realistische aanname, aangezien de organische verbindingen plantenspecifiek zijn. De anorganische verbindingen zijn gemeenschappelijk aan een brede waaier van installaties.

Het 1:200-extract wordt verkregen uit het 1:50-extract door mechanische scheiding, centrifugatie en filtratie. We verwijderen de kristallijne delen die eerder gastro-intestinale symptomen veroorzaken. Uit 1 kg rauw extract 1:50 krijgen we 250 gram fijner en zwaarder extract 1:200.

Onze extracten zijn niet gefermenteerd. Er is geen chemische verandering zoals de vergisting van druivensap tot wijn. Er zitten niet veel eiwitten in de Tongkat Ali wortel, maar de aanwezige eiwitten kunnen wel gedenatureerd worden tijdens het extractieproces. Denaturatie betekent dat de vorm van eiwitmoleculen verandert, maar de chemische samenstelling niet.

Is ons 1:200 extract sterker dan ons 1:50 extract? Het is zeker meer geconcentreerd. Tongkat Ali oplichters rekken hun neppoeders op met sildenafil analogen. Wij voegen niets toe aan ons product.

Dit betekent dat alles in het 1:50 extract zich ook in de ruwe wortels bevond. Alles in het 1:200 extract was eerder in 1:50, en daarvoor in 200 gram gedroogde gehakte wortel.

Kan je gewoon 200 gram gehakte wortel eten? Nee! Je wordt ziek. Een persoon kan geen 200 gram houtvezel verteren. Een persoon is geen termiet.

Aan de andere kant, als je 4 gram 1:50 extract inslikt, is het onwaarschijnlijk dat er gastro-intestinale stress optreedt. En 1 gram 1:200 extract is ook verdraagbaar voor mensen met een gevoelige maag.

Men kan zeggen: Ons 1:200 extract is milder dan het 1:50 extract. Het is ook meer geconcentreerd voor actieve ingrediënten. Je kunt ook zeggen dat 1 gram van 1:200 sterker is dan 1 gram van 1:50. Maar het is de wiskundige logica dat 4 gram van 1:50 niet zwakker is dan 1 gram van 1:200.

Bovenstaande uitleg van de extractieratio's is logisch genoeg.

Maar een Australische kruidendokter in Maleisië beweert dat 1:100 onmogelijk is en dat 1:200 belachelijk is.

Het probleem is iets anders. Het extract dat hij verkoopt is niet 1:200, dus hij moet zijn argumenten voor mensen om zijn product te kopen verdraaien.

Het is oké. Het is oké. Het is oké. Vergeleken met andere oneerlijke verkopers heeft deze Australiër in Maleisië een aanvaardbaar niveau van integriteit.

Het wordt erger als je van Maleisië naar Singapore gaat. Daar vindt u een Marokkaan met de Spaanse nationaliteit en hebzuchtige Chinezen. Hij is de meest pathologische figuur in de Tongkat Ali handel. Helaas kunnen psychopaten erg gevaarlijk zijn.

Hij lijdt aan een minderwaardigheidscomplex waarvoor hij overcompensatie probeert te krijgen. Hij beweert drie academische titels te hebben en noemt zichzelf Chief Executive Officer, hoewel hij alleen vanuit zijn appartement zaken doet.

Hij probeerde zichzelf als model te verkopen, maar kwam niet ver, ondanks zijn naakte publicatie op het net (te kort, te dik). Hij probeerde ook een carrière als masturbatiegoeroe.

Wie is deze man? Voor vermaak spelen we Hitchcock op deze vraag. Vroeg of laat zal iedereen het ontdekken. Maar je moet voorzichtig zijn. Dit is een psychopaat en je zou een slachtoffer kunnen worden. Hij heeft zijn biografie vervalst, en hij heeft referenties gesmeed voor zijn Tongkat Ali zwendel, en we hebben de bewijzen (vervalste documenten op basis van onze originelen) genoteerd.

Maar deze persoon is niet de enige bedrieger in de Tongkat Ali handel, maar alleen de meest kinderlijke.

Fraudeurs komen en gaan, meestal bij de gratie van Google. Als Google ze een goede zoekpositie geeft, kunnen ze het publiek hun vervalsingen laten kopen.

De claim van Tongkat Ali-extract met alcohol als extractiemiddel heeft enige tijd de ronde gedaan. Onzin, natuurlijk. De kosten van een commercieel product dat alcohol als extractiemiddel gebruikt, zouden veel te hoog zijn. En accijnsafdelingen over de hele wereld zouden elke alcoholextractieoperatie failliet laten gaan. We gebruiken geen alcohol in de productie, alleen om apparatuur te desinfecteren.

Momenteel is de "standaardisatie" voor Eurycomanone in de mode. Veel online verkopers beweren dat het, met een steeds hoger percentage. Ik wacht op een oplichter die het publiek probeert te overtuigen dat zijn Tongkat Ali-extract 110 procent Eurycomanon is.

Onze Arabisch-Spaanse Singaporese psychopaat (die vastbesloten is om niet overtroffen te worden) beweert al een Tongkat Ali-extract te verkopen dat gestandaardiseerd is voor zowel 1:200 als Eurycomanon. Maar dit is een logische fout.

Het aandeel van Eurycomanone in Tongkat Ali is niet uniform. Daarom heeft een 1:200 extract een natuurlijke variatie van Eurycomanone (niet alle 200 kg hebben dezelfde inhoud). Als een extract voor de merkstof Eurycomanon gestandaardiseerd zou zijn, zou de hoeveelheid wortel die gebruikt zou moeten worden anders moeten zijn.

Psychopaten missen logica. Daarom vindt onze Arabisch-Spaanse kopie het een goed idee om Google-advertenties te plaatsen die waarschuwen voor een 1:200-truc en vervolgens te proberen om lezers "gestandaardiseerd 1:200" te verkopen.

Maar hij probeerde ook een carrière als onanieguru. Had Dr. Kellog gelijk over masturbatie en geestelijke gezondheid? Dr. Kellog ontwikkelde Corn Flakes als ontbijtmaaltijd om een einde te maken aan deze praktijk en de gezondheid van kinderen te waarborgen.

Waarom al die ophef over Eurycomanon eigenlijk? Het Instituut voor Onderzoek in de Bosbouw van Maleisië heeft voorgesteld om Eurycomanon te gebruiken als een merkstof om Tongkat Ali te identificeren als een component in kruidenpreparaten. Dat is logisch, want Eurycomanone is een integraal onderdeel van Tongkat Ali. Eurycomanon is naast cellulose het meest voorkomende ingrediënt.

Maar Eurycomanon is niet de chemische verbinding die verantwoordelijk is voor het effect van Tongkat Ali. De hoeveelheid wetenschappelijk onderzoek op Eurycomanon is klein. Het overgrote deel van de wetenschappelijke studies werd uitgevoerd met Tongkat Ali-extract uit het volledige spectrum en niet met Eurycomanon-isolaten.

Sumatra Pasak Bumi is gewijd aan het verbeteren van testosteron zonder de directe injectie van anabole steroïden of testosteron vervangende therapie door middel van patches of orale testosteron undecanoate (Andriol Testocaps).

Anabole steroïden of testosteronpleisters of -capsules zijn geen bevredigende oplossing omdat veel van de voordelen van testosteron verband houden met de lichaamseigen synthese van het hormoon.

Een bijwerking van de blootstelling van het lichaam aan exogeen testosteron is een genitale krimp. Het is niet het testosteron zelf dat zorgt voor grote genitaliën, maar het feit dat veel testosteron wordt geproduceerd door de genitaliën.

Het oncontroleerbare effect op de gehele hypothalamus-pituit-gonadale as is het belangrijkste nadeel van direct exogeen testosteron.

De keten van gebeurtenissen langs deze as is als volgt: Laag testosteron maakt het mogelijk dat de hypothalamus gonadotrofine vrij te geven en te synthetiseren. De gonadotrofine die hormoon vrijgeeft activeert de productie van luteïniserend hormoon en follikelstimulerend hormoon door de hypofyse. Luteïniserend hormoon en follikel stimulerend hormoon communiceren met mannelijke en vrouwelijke gonaden (teelballen en eierstokken) om de oestrogeen- en testosteronspiegel te verhogen.

Deze beschrijving is zo eenvoudig als zeggen dat een auto een machine met wielen is, en als je diesel in een tank stopt, maakt het een brand en rijdt het door. Het heeft ook een claxon om obstakels te vertellen om uit de weg te gaan, en het heeft een rem als ze dat niet doen.

Je kunt een auto niet in een paar zinnen verklaren. En je kunt het endocriene systeem niet zo kort verklaren.

Het omzeilen van de hypothalamus-pituitaire gonadale as en de loutere toevoer van exogeen testosteron is een te ruwe therapie. Het is simplistisch, zoals het tunen van een langzame auto door het vervangen van banden. Het kan het gewenste effect hebben of niet.

De meeste mensen begrijpen auto's beter dan hun eigen endocriene systeem. Omdat auto's minder ingewikkeld zijn.

Een theoretische benadering zal niet voldoende zijn om een traag libido te doen herleven. Een empirische benadering is veelbelovender. En de ervaring van de traditionele geneeskunde met Tongkat Ali, Butea Superba en Mucuna Pruriens suggereert duidelijk dat deze kruiden de geslachtsdrift verhogen en leiden tot een hoger testosterongehalte. Hoe gebeurt dit precies? Dit is niet duidelijk. Maar het is ingewikkelder dan Tongkat Ali, Butea Superba of Mucuna Pruriens die rechtstreeks met Leydig-cellen communiceert en ze opdracht geeft om meer testosteron te produceren. Langs de hypothalamus-pituit-gonadische as zullen er verschillende ankerpunten zijn.

Details zijn onbekend.

Het is beter om een empirisch persoon te zijn dan een theoretisch persoon.

Hier is nog een ander stukje empirische wetenschap dat het handelsbeleid van ons bedrijf Sumatra Pasak Bumi bepaalt.

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat kunststoffen een belangrijke factor zijn bij het verminderen van de mannelijke geslachtsdrift en vruchtbaarheid. De ergste boosdoener is bisfenol A, een harde kunststof die traditioneel gebruikt wordt om waterflessen te maken.

Bisfenol A is een hormonale verstorende factor. Het laat meetbare hoeveelheden chemicaliën met oestrogene activiteit toe om te ontsnappen. Deze chemicaliën werken als oestrogenen op de hypothalamus-pituitaire gonadale as. Ze vertellen de hypothalamus, de hypofyse en de gonaden dat er al genoeg van de natuurlijke steroïde hormonen in het bloedplasma circuleren en dus niet verder gesynthetiseerd hoeven te worden.

Een fatale kettingreactie voor mannen, omdat deze kunstmatige oestrogenen testosteron in spermatogenese niet kunnen vervangen, noch voor libido, seksueel verlangen, seksuele functie, orgasme en seksuele bevrediging.

Bisfenol A was het eerste plastic dat duidelijk als hormoonverstorende factor werd geïdentificeerd, maar de wetenschap heeft ook andere kunststoffen onderzocht.

Het resultaat: de meeste kunststoffen, en mogelijk alle, geven chemische stoffen met oestrogene werking vrij.

Wie drinkt er nog meer water uit plastic flessen? Wie bewaart er nog steeds voedsel in plastic verpakkingen? Wie koopt er nog voedingssupplementen in plastic verpakkingen?

Het is beter om te stoppen.

Vooral als het gaat om kruiden voor seksuele verrijking.

Zeker, we hebben Tongkat Ali-extract decennialang geruild in plastic flessen en veel van onze klanten hebben mooie resultaten behaald.

Maar we kennen de waarschuwingen voor kunststoffen, en we hebben besloten om onze extracten te verpakken in tweelaagse of dikke papieren zakken voordat we ze in plastic flessen afvullen. Er is dus geen contact tussen onze capsules of extractpoeder en kunststoffen.

Verpakking in papieren zakken is niet mogelijk voor hoeveelheden van 100 capsules, dus onze nieuwe productlijn is 400 capsules per container.

In ieder geval zijn de doseringen voor een merkbaar effect van seksualiteitsbevorderende kruiden, die als voedsel en niet als medicatie worden geclassificeerd, in de orde van enkele grammen per dag, en voor zo'n programma komt men met individuele verpakkingen van 100 capsules niet erg ver.Welkom in een wereld van betere seksGids voor verbeterde seksuele functie en betere seksuele kansen


Schrijf naar tongkatali.org in elke taal

Tongkatali.org houdt van culturele diversiteit

Uw taal - - Niet Engels

U kunt kruiden verspreiden voor meer testosteron en betere seks in Nederland of België

Tongkatali.org winkel en religie

Wij verkopen kruiden voor betere seks

Het doel van het leven

Je kunt afvallen met het dieet van Serge Kreutz

Tongkat ali geeft u testosteron. Testosteron maakt je een man.

Ons privé- en seksleven zijn in feite politieke aangelegenheden

Het originele 1: 200 tongkat ali-extract van Tongkatali.org voor optimaal testosteron

Morele Waarden

Wetenschappelijk bewijs voor Tongkat Ali

Penis en testikels grootte na gebruik van Tongkat Ali

Grotere penis - hoe

De noodzakelijkheid en voordelen van vernietigingl

Vrouwelijke Emancipatie

Liefde en seks in Azië

Seksuele Verlangens

Mijn advies aan jonge vrouwen in derde wereld steden

Landenvergelijking voor de nieuwkomern

Geen seksuele lust zonder Tongkat Ali

Waarom je feedback op Ebay niet moet gelovenPT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20