Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Hele historien om Tongkat Ali 1: 200-uddrag


Af Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi udviklede Tongkatali.org's 1: 200 tongkat ali-ekstrakt i 1998. Der var kun et malaysisk firma, der solgte Tongkat Ali før os.

Vores første Tongkat Ali-ekstrakt var af forholdet 1:50. Dette er det forhold, man får naturligt uden nogen sofistikering.

Du kan prøve dette derhjemme. Du kan koge 5 kg Tongkat Ali rodchips i cirka en time. Kast derefter rødderne. Damp derefter vandet.

Fordampningsprocessen er mere kompliceret end kogning af den flisede rod.

Vi i Sumatra Pasak Bumi bruger vores egen vakuumfordampningsfabrik.

Den fordampningsteknik, som vi anvender, blev opfundet af Henri Nestlé i 1866. Den er baseret på standardfysik. Jo lavere tryk over en væske, jo lavere er fordampningstemperaturen (kogepunkt).

Under lavt tryk kan du fordampe eller kondensere mælk uden lang tilberedning. Du er stadig nødt til at varme din mælk ud over 100 Celsius (Celsius) / 212 Fahrenheit i et par minutter for at pasteurisere den (dræb alle mikroorganismer). Til denne proces har du brug for en trykkomfur eller autoklaveringsudstyr, som vi også bruger.

Hvis du fordampede alt vand fra din kogte Tongkat Ali-rod, får du en hård rest, der klæber til din beholder, som du bliver nødt til at skrotes af og fræse. Resultatet bliver din 1:50 ekstrakt, en blanding af uorganiske og organiske forbindelser. De uorganiske forbindelser inkluderer mineraler og salte. De er mere krystallinske end organiske forbindelser. Organiske forbindelser er blødere.

Konventionel visdom er: de organiske forbindelser, ikke de uorganiske forbindelser, står for effektiviteten af ​​Tongkat Ali. Dette er en realistisk antagelse, fordi de organiske forbindelser er specifikke for planten. De uorganiske forbindelser er fælles for en lang række planter.

1: 200-ekstrakten er afledt af 1:50-ekstrakten ved mekanisk adskillelse, centrifugering og filtrering. Vi fjerner de krystallinske fraktioner, der er mere tilbøjelige til at forårsage gastrointestinale symptomer. Fra 1 kg rå 1:50 ekstrakt får vi 250 gram fint, tungere 1: 200 ekstrakt.

Vores ekstrakter er ikke gæret. Der er ingen kemisk ændring som gæring af druesaft til vin. Der er ikke mange proteiner i Tongkat Ali-rod, men de tilstedeværende kan blive denatureret under ekstraktionsprocessen. Denaturering betyder, at formen på proteinmolekyler ændres, men den kemiske sammensætning er ikke.

Er vores 1: 200-ekstrakt stærkere end vores 1:50-ekstrakt? Det er bestemt mere koncentreret. Tongkat Ali-svindlere strækker deres falske pulvere med sildenafil-analoger. Vi tilføjer ikke noget til vores produkt.

Dette betyder: alt i ekstraktet 1:50 var også i de rå rødder. Alt i 1: 200-ekstraktet var før i 1:50, og før det i 200 gram tørret fliset rod.

Kunne du bare spise 200 gram spånt rod? Må ikke! Du bliver syg. Et menneske kan ikke fordøje 200 gram træfiber. Du er ikke en termit.

På den anden side, hvis du sluger 4 gram ekstrakt 1:50, er gastrointestinal stress usandsynligt. Og 1 gram 1: 200 ekstrakt er acceptabelt, selv for mennesker med en følsom mave.

Du kan sige: vores 1: 200-ekstrakt er mildere end 1:50. Det er også mere koncentreret til aktive ingredienser. Du kan også sige: 1 gram 1: 200 er stærkere end 1 gram 1:50. Men det er matematisk logik, at 4 gram 1:50 ikke er svagere end 1 gram 1: 200

Ovenstående forklaring på ekstraktforhold er logisk nok.

Men en australsk herbalist i Malaysia hævder, at 1: 100 er umulig, og at 1: 200 er helt latterligt.

Problemet er noget andet. Ekstraktet, han sælger, er ikke 1: 200, så han er nødt til at vende argumenter, så folk køber hans produkt.

Glem det. Sammenlignet med andre uærlige sælgere har denne australske fyr i Malaysia et acceptabelt niveau af integritet.

Det bliver værre, når du rejser fra Malaysia til Singapore. Der, bortset fra pengesindede kinesiske folk, finder du en marokkansk fyr med spansk statsborgerskab. Han er den mest patologiske figur inden for Tongkat Ali-handelen. Desværre kan psykopater være ret farlige.

Han lider af et mindreværdskompleks, som han prøver at overkompensere. Han hævder tre akademiske titler og navngiver sig selv som administrerende direktør, selvom han driver sin distribution fra sin lejlighed.

Han forsøgte at sælge sig selv som fotomodel, men kom ikke særlig langt, til at inspirere til at udgive sig på nettet i nøgen (for kort, for stød). Han prøvede også en karriere som onani guru.

Hvem er fyren? For underholdningens skyld, lad os spille Hitchcock på det spørgsmål. Før eller senere vil jeg fortælle dig, eller du vil finde ud af det selv. Men forsigtig. Dette er en psykopat, og du kan blive offer. Han forfalsker sin biograf, og han forfalsker legitimationsoplysninger for sin Tongkat Ali-fidus, og vi har notarized bevis (forfalskede dokumenter baseret på vores originaler).

Men denne person er ikke den eneste svindler i Tongkat Ali-handelen, men den mest barnlige.

Svindlere kommer og går, for det meste efter Google. Hvis Google giver dem en rang, kan de narre offentligheden til at købe deres forfalskninger.

I nogen tid gjorde kravet om Tongkat Ali-ekstrakt ved anvendelse af alkohol som ekstraktionsmedium runderne. Baloney, selvfølgelig. Omkostningerne for et kommercielt produkt, der bruger alkohol som ekstraktionsvæske, ville være alt for høje. Og punktafgifter over hele verden ville opkræve enhver alkoholekstraktionsoperation i konkurs. Vi bruger slet ikke alkohol.

Aktuelt er en vogue "standardisering" for eurycomanon. Mange fodgængere hævder det, med stadig stigende procentdel, jeg venter på en con-kunstner, der forsøger at overbevise offentligheden om, at hans Tongkat Ali-ekstrakt er 110 procent eurycomanone.

Vores arabisk-spanske Singapore-psykopat (bestemt på ikke at blive overgået) hævder allerede et Tongkat Ali-ekstrakt, der både er 1: 200 og standardiseret til eurycomanone. Men dette er en logisk fejlbehæftelse.

Eurycomanon-procentdelen i Tongkat Ali er ikke konsistent. Derfor har en 1: 200-ekstrakt en vis naturlig variation i eurycomanon (ikke hver 200 kg har det samme indhold). Hvis et ekstrakt blev standardiseret til markørens kemiske eurycomanon, ville mængden af ​​rod, der skal anvendes, variere.

Psykopater mangler logik. Derfor synes vores arabisk-spanske model, at det er en god ide at placere Google-annoncer, der advarer mod en 1: 200-ploy og derefter forsøger at sælge læsere "standardiseret 1: 200".

Men han prøvede også en karriere som gutu til modning. Var Dr. Kellog trods alt om onani og mental sundhed? Dr. Kellog udviklede majsflager som morgenmadsret til at stoppe denne praksis og sikre børns sundhed.


Artikel fortsætter under printscreensHvorfor alt det ståhej omkring eurycomanon? Skovbrugsforskningsinstituttet i Malaysia har foreslået, at eurycomanon anvendes som en markørforbindelse til identificering af Tongkat Ali som ingrediens i urte-sammenvindinger. Dette giver mening, fordi eurycomanon er en konstant bestanddel af Tongkat Ali. Bortset fra cellulose er eurycomanon den mest udbredte bestanddel.


Artikel fortsætter under printscreensMen eurycomanon er ikke den kemiske forbindelse, der er ansvarlig for Tongkat Alis virkninger. Mængden af ​​videnskabelig forskning på eurycomanon er tynd. Langt de fleste videnskabelige undersøgelser blev foretaget med Tongkat Ali-ekstrakt med fuld spektum, ikke eurycomanon-isolater.

Sumatra Pasak Bumi er dedikeret til testosteronforbedring uden direkte injektion af anabole steroider eller testosteronerstatningsterapi ved plaster eller oral testosteronundekanoat (Andriol testocaps).

Anabole steroider eller testosteronplastre eller -kapper er ikke en tilfredsstillende løsning, fordi nogle af fordelene ved testosteron er relateret til kroppens egen syntese af hormonet.

En bivirkning ved at udsætte kroppen for eksogen testosteron er køns krympning. Det er ikke selve testosteronet, der skaber store kønsorganer, men det faktum, at en masse testosteron produceres af kønsdelene.

Den ukontrollerbare virkning på hele hypothalamus-hypofyse-gonadalaksen er den vigtigste ulempe ved direkte eksogent testosteron.

Begivenhedskæden langs denne akse er sådan: Lav testosteron får hypothalamus til at syntetisere og frigive gonadotropinfrigørende hormon. Gonadotropin-frigivende hormon aktiverer produktionen af ​​luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon fra hypofysen. Luteiniserende hormon og follikelstimulerende hormon kommunikerer til de mandlige og kvindelige gonader (testikler og æggestokke) for at øge niveauerne af østrogener og testosteron.

Denne beskrivelse er lige så forenklet som at sige, at en bil er en maskine med hjul, og hvis du sætter diesel i en tank, brænder den op og rejser. Det har også et horn til at fortælle hindringer for at bevæge sig ud af vejen, og det har en pause, hvis de ikke gør det.

Du kan ikke forklare en bil i nogle få sætninger. Og du kan heller ikke forklare det endokrine system på en sådan kortfattethed.

Omgåelse af den hypothalamiske hypofyse-gonadale akse og bare levere exogen testosteron er for rå terapi. Det er forenklet som at indstille en træg bil ved at skifte dæk. Det har muligvis ikke den ønskede effekt.

De fleste mennesker forstår biler bedre end deres eget hormonsystem. Fordi biler er mindre komplicerede.

En teoretisk tilgang gør ikke susen med at genoplive en træg libido. En empirisk tilgang er mere lovende. Og oplevelsen af ​​traditionel medicin med Tongkat Ali, Butea Superba og Mucuna Pruriens antyder tydeligt, at disse urteagtige dyr øger sexlysten og resulterer i højere testosteronniveau. Hvor nøjagtigt sker dette? Dette er ikke klart. Men det er mere kompliceret end Tongkat Ali, Butea Superba eller Mucuna Pruriens, der kommunikerer direkte med Leydig-celler og fortæller dem at vise sig mere testosteron. Der vil være flere ankerpunkter langs den hypothalamiske hypofyse-gonadale akse.

Detaljer er ukendt.

Bare vær en empirisk person, ikke en teoretisk.

Her endnu et stykke empirisk videnskab, der former vores virksomheds handelspolitikker, Sumatra Pasak Bumi.

Der er stigende bevis for, at plast er en vigtig faktor i faldende mandlig kønsliv og fertilitet. Den værste skyldige er bisphenol A, en hård plast, der traditionelt bruges til fremstilling af vandflasker.

Bisphenol A er en hormonforstyrrende. Det udvask målbare mængder kemikalier med østrogen aktivitet. Disse kemikalier fungerer som østrogener på hypothalamic-hypofyse-gonadal aksen. De fortæller hypothalamus, hypofyse og gonader, at nok af de naturlige steroidhormoner allerede cirkulerer i blodplasma, og derfor ikke behøver at blive syntetiseret yderligere.

En dødelig kædereaktion for mænd, fordi disse miljømæssige østrogener ikke kan erstatte testosteron i spermatogenese, heller ikke for libido, seksuel lyst, seksuel funktion, orgasme og seksuel tilfredshed.

Bisphenol A var den første plast, der tydeligt blev identificeret som hormonforstyrrende, men forskeren tog føringen og undersøgte også anden plast.

Resultatet: mest plast, og muligvis alle, udvask kemikalier med østrogen aktivitet.

Drikker du stadig vand fra plastflasker? Opbevar mad i plastbeholdere? Købe sundhedstilskud i plastemballage?

Bedre stop.

Især hvis problemet er urter til seksuel forbedring.

Selvfølgelig har vi handlet Tongkaty Ali-ekstrakt i plastflasker i årtier, og mange af vores kunder opnåede smukke resultater.

Men vi kender advarslerne for plast, og vi har skiftet til at emballere vores ekstrakter i dobbelt- eller tyklagspapirposer, inden vi lægger dem i plastflasker. Der er således ingen sammenhæng med vores kapsler eller ekstraktionspulvere med plast.

Pakning i papirposer er ikke mulig for mængder på 100 kapsler, og derfor er vores nye produktsortiment 400 kapsler pr. Container.

Under alle omstændigheder er doseringerne for en mærkbar virkning fra seksualitetsforbedrende urtetæpper, klassificeret som mad, ikke som medikamenter, i intervallet på flere gram pr. Dag, og for et sådant regime får enkeltbobler på 100 kapsler dig ikke særlig langt .Tervetuloa paremman sukupuolen maailmaanOpas parannettuun seksuaalitoimintaan ja parempiin seksuaalisiin mahdollisuuksiin


Kenenkään ei pidä uskoa Eurongcomanonen Tongkat Ali -standardointia

Kirjoita tongkatali.org millä tahansa kielellä

Kirjoita tongkatali.org millä tahansa kielellä

Kielesi - - ei englanti

Voit jakaa yrttejä lisää testosteronia ja parempaa seksiä Suomessa

Myymme yrttejä parempiin seksiin

Tongkatali.org-kauppa ja uskonto

Elämän tarkoitus

Voit laihtua laihduttamalla Serge Kreutzin ruokavaliossa

Tongkat ali antaa sinulle testosteronia. Testosteroni tekee sinusta miehen.

Isompi penis - Kuinka

Tongkatali.org alkuperäinen 1: 200 tongkat-aliuutte optimaaliseen testosteroniinPT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20