Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Η πλήρης ιστορία του Tongkat Ali 1: 200 απόσπασμα


By Serge Kreutz
Follow Serge on Twitter@serge_kreutz


Η Sumatra Pasak Bumi ανέπτυξε το 1: 200 Tongkat Ali Extract από το Tongkatali.org το 1998. Υπήρχε μόνο μία εταιρεία της Μαλαισίας που πώλησε την Tongkat Ali μπροστά μας.

Το πρώτο μας απόσπασμα tongkat ali ήταν 1:50. Αυτή είναι η σχέση που αποκτάτε φυσικά και χωρίς καμιά βελτίωση.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε στο σπίτι. Μπορείτε να μαγειρέψετε 5 κιλά τσιπ ρίζας Tongkat Ali για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια απορρίψτε τις ρίζες. Στη συνέχεια, εξατμίστε το νερό.

Η διαδικασία εξάτμισης είναι πιο περίπλοκη από το βρασμό της σπασμένης ρίζας.

Η Sumatra Pasak Bumi διαθέτει το δικό της εργοστάσιο εξάτμισης κενού.

Η τεχνική εξάτμισης που χρησιμοποιήσαμε εφευρέθηκε το 1866 από τον Henri Nestlé. Βασίζεται στην τυπική φυσική. Όσο χαμηλότερη είναι η πίεση πάνω από ένα υγρό, τόσο χαμηλότερη είναι η θερμοκρασία εξάτμισης (σημείο βρασμού).

Υπό χαμηλή πίεση, μπορείτε να εξατμίσετε ή να συμπυκνώσετε το γάλα χωρίς να μαγειρεύετε για πολύ. Πρέπει να ζεσταίνετε το γάλα σας για λίγα λεπτά πάνω από 100 βαθμούς Κελσίου / 212 Φαρενάιτ για παστερίωση (να σκοτώσετε όλους τους μικροοργανισμούς). Για αυτή τη διαδικασία χρειάζεστε μια χύτρα ταχύτητας ή ένα σύστημα αυτόκλειστο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούμε.

Όταν έχετε εξατμίσει όλο το νερό της μαγειρεμένης ρίζας tongkat ali, σκληρά κατάλοιπα κολλήστε στο δοχείο σας, το οποίο πρέπει να ξύσετε και να αλέσετε. Το αποτέλεσμα είναι το εκχύλισμα 1:50, ένα μείγμα ανόργανων και οργανικών ενώσεων. Οι ανόργανες ενώσεις περιλαμβάνουν μέταλλα και άλατα. Είναι πιο κρυσταλλικές από τις οργανικές ενώσεις. Οι οργανικές ενώσεις είναι πιο μαλακές.

Η κοινή σοφία είναι: Οι οργανικές ενώσεις, όχι οι ανόργανες ενώσεις, εξηγούν την αποτελεσματικότητα του Tongkat Ali. Αυτή είναι μια ρεαλιστική υπόθεση, καθώς οι οργανικές ενώσεις είναι εξειδικευμένες σε φυτά. Οι ανόργανες ενώσεις είναι κοινές σε ένα ευρύ φάσμα φυτών.

Το εκχύλισμα 1: 200 ανακτάται με μηχανικό διαχωρισμό, φυγοκέντρηση και διήθηση από το εκχύλισμα 1:50. Αφαιρούμε τα κρυσταλλικά μέρη που είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν γαστρεντερικά συμπτώματα. Από 1 κιλό ακατέργαστο εκχύλισμα 1:50 λαμβάνουμε 250 γραμμάρια λεπτότερο, βαρύτερο εκχύλισμα 1: 200.

Τα εκχυλίσματα μας δεν ζυμώνονται. Δεν υπάρχει χημική αλλαγή όπως η ζύμωση του χυμού σταφυλιών στο κρασί. Δεν υπάρχουν πολλές πρωτεΐνες στη ρίζα tongkat ali, αλλά οι υπάρχουσες μπορούν να μετουσιωθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκχύλισης. Η μετουσίωση σημαίνει ότι το σχήμα των μορίων πρωτεΐνης αλλάζει αλλά η χημική σύνθεση δεν είναι.

Είναι το εκχύλισμα 1: 200 ισχυρότερο από το εκχύλισμα 1:50; Είναι σίγουρα πιο εστιασμένη. Οι τραγουδιστές Tongkat Ali τεντώνουν τις πλαστές σκόνες τους με ανάλογα αργυράφιλ. Δεν προσθέτουμε τίποτα στο προϊόν μας.

Αυτό σημαίνει: Όλα στο εκχύλισμα 1: 50 ήταν επίσης στις πρώτες ρίζες. Τα πάντα στο εκχύλισμα 1: 200 ήταν προηγουμένως σε 1:50, και πριν από αυτό σε 200 γραμμάρια ξηρής ρίζας.

Θα μπορούσατε να φάτε μόνο 200 γραμμάρια κιμά; Δεν είναι ακόμα! Θα είναι άρρωστοι. Ένας άνθρωπος δεν μπορεί να αφομοιώσει 200 ​​γραμμάρια ξύλου. Δεν είστε τερμίτης.

Από την άλλη πλευρά, αν καταπιείτε 4 γραμμάρια εκχυλίσματος 1:50, το γαστρεντερικό στρες είναι απίθανο. Και το 1 γραμμάριο εκχύλισμα 1: 200 είναι επίσης ανεκτό από άτομα με ευαίσθητο στομάχι.

Μπορείτε να πείτε: Το εκχύλισμα 1: 200 είναι πιο ήπιο από το 1:50. Επίσης, επικεντρώνεται περισσότερο στα δραστικά συστατικά. Μπορείτε επίσης να πείτε: 1 γραμμάριο 1: 200 είναι ισχυρότερο από 1 γραμμάριο 1:50. Αλλά είναι μαθηματική λογική ότι 4 γραμμάρια 1:50 δεν είναι πιο αδύναμα από 1 γραμμάριο 1: 200.

Αλλά ένας Αυστραλός βοτανολόγος στη Μαλαισία ισχυρίζεται ότι το 1 στα 100 είναι αδύνατο και ότι 1 στους 200 θα ήταν γελοίο.

Το πρόβλημα είναι διαφορετικό. Το απόσπασμα που πωλεί δεν είναι 1: 200, οπότε πρέπει να στρίψει τα επιχειρήματα για να αγοράσει το προϊόν του.

Σε σύγκριση με άλλους ανέντιμους πωλητές, αυτός ο Αυστραλός στη Μαλαισία εξακολουθεί να έχει ένα αποδεκτό επίπεδο ακεραιότητας.

Αυξάνεται όταν μεταβαίνετε από τη Μαλαισία στη Σιγκαπούρη. Εκεί θα βρείτε όχι μόνο πεινασμένους κινέζους αλλά και μαροκινό με ισπανική υπηκοότητα. Είναι ο πιο παθολογικός αριθμός στο εμπόριο Tongkat Ali. Δυστυχώς, οι ψυχοπαθείς μπορεί να είναι επικίνδυνες.

Παθαίνει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας που προσπαθεί να αντισταθμίσει υπερβολικά. Ζητάει τρεις ακαδημαϊκούς τίτλους και διορίζει τον διευθύνοντα σύμβουλο, παρόλο που διαχειρίζεται τις πωλήσεις του από το σπίτι του.

Προσπάθησε να πουλήσει τον εαυτό του ως μοντέλο, αλλά δεν έφτασε πολύ μακριά, παρά τη γυμνή απελευθέρωσή του στο δίχτυ (πολύ μικρό, πολύ παχύ). Δοκίμασε επίσης μια καριέρα ως γκουρού αυνανισμού.

Ποιος είναι ο τύπος; Για χάρη της ψυχαγωγίας, ας παίξουμε τον Hitchcock σε αυτή την ερώτηση. Αργά ή αργότερα, θα σας πω, ή θα μάθετε μόνοι σας. Αλλά προσεκτικοί. Αυτός είναι ένας ψυχοπαθής και θα μπορούσατε να γίνετε θύμα. Προκάλεσε τη βιογραφία του και παραποίησε τις αναφορές για την απάτη του Tongkat Ali και έχουμε επισημάνει τα στοιχεία (ψευδή έγγραφα που βασίζονται στα πρωτότυπα).

Αλλά αυτό το πρόσωπο δεν είναι ο μόνος εξαπατώντας στο εμπόριο Tongkat Ali, μόνο τα πιο παιδαριώδη.

Οι απατεώνες έρχονται και πηγαίνουν, κυρίως από τη χάρη της Google. Αν η Google τους δώσει μια τάξη, μπορούν να αποκτήσουν το κοινό για να αγοράσουν τα πλαστά τους.

Για κάποιο διάστημα κυκλοφορούσε ο ισχυρισμός του εκχυλίσματος tongkat ali με αλκοόλη ως εκχυλιστικό. Ανοησίες, βέβαια. Το κόστος ενός εμπορικού προϊόντος που χρησιμοποιεί το αλκοόλ ως εκχυλιστικό θα ήταν υπερβολικά υψηλό. Και τα τμήματα ειδικών φόρων κατανάλωσης σε όλο τον κόσμο θα οδηγούσαν σε πτώχευση οποιαδήποτε λειτουργία εκχύλισης αλκοόλ. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου αλκοόλ.

Επί του παρόντος, η τάση είναι η "τυποποίηση" για το Eurycomanone. Πολλοί έμποροι το ισχυρίζονται, με όλο και μεγαλύτερο ποσοστό. Περιμένω έναν απατεώνα που προσπαθεί να πείσει το κοινό ότι το εκχύλισμα του tongkat ali είναι 110% eurycomanone.

Ο ψυχοπαθής μας αραβο-ισπανικός Σιγκαπούρης (που αποφασίστηκε να μην ξεπεράσει) ήδη διεκδικεί ένα απόσπασμα Tongkat ali, το οποίο είναι και 1: 200 και τυποποιείται για το eurycomanone. Αλλά αυτό είναι ένα λογικό λάθος.

Το μερίδιο του Eurycomanon στο Tongkat Ali δεν είναι ομοιόμορφο. Επομένως, ένα εκχύλισμα 1: 200 έχει μια φυσική παραλλαγή του Eurycomanone (όχι κάθε 200 κιλά έχει το ίδιο περιεχόμενο). Αν ένα εκχύλισμα τυποποιήθηκε για τη χημική ουσία σήμανσης eurycomanone, τότε η ποσότητα της ρίζας που θα χρησιμοποιηθεί θα ποικίλει.

Οι ψυχοπαθείς δεν έχουν λογική. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το αραβοϊσπανικό μας παράδειγμα πιστεύει ότι είναι καλή ιδέα να τρέξετε διαφημίσεις Google που προειδοποιούν ενάντια σε ένα τέχνασμα 1: 200 και στη συνέχεια προσπαθεί να πουλήσει στους αναγνώστες "τυποποιημένο 1: 200".

Αλλά επίσης προσπάθησε μια καριέρα ως αυνανισμός γκουρού. Ο Δρ. Ο Kellog είχε δίκιο όσον αφορά τον αυνανισμό και την ψυχική υγεία; Ο Δρ Η Kellog δημιούργησε καλαμποκιού ως πιάτο πρωινού για να τερματίσει αυτή την πρακτική και να εξασφαλίσει την υγεία των παιδιών.

Γιατί όλη η αναστάτωση για το Euryomanone καθόλου; Το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών της Μαλαισίας πρότεινε τη χρήση του Eurycomanone ως μάρτυρα για την ταυτοποίηση του Tongkat Ali ως συστατικού φυτικών παρασκευασμάτων. Αυτό έχει νόημα, επειδή το Eurycomanon αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του Tongkat Ali. Η ευρυμομανόνη είναι το πιο άφθονο συστατικό εκτός από την κυτταρίνη.

Αλλά η ευρυκομανόνη δεν είναι η χημική ένωση που είναι υπεύθυνη για τις επιπτώσεις του Tongkat Ali. Το πεδίο της επιστημονικής έρευνας σχετικά με το Eurycomanone είναι χαμηλό. Η συντριπτική πλειονότητα των επιστημονικών μελετών έχει πραγματοποιηθεί με εκχύλισμα Tongkat Ali από το πλήρες φάσμα και όχι με απομονωμένα στελέχη Eurycomanone.

Το Sumatra Pasak Bumi είναι αφιερωμένο στην ενίσχυση της τεστοστερόνης χωρίς την άμεση έγχυση αναβολικών στεροειδών ή θεραπεία αντικατάστασης τεστοστερόνης με το επίθεμα ή την από του στόματος ενδεκανοϊκή τεστοστερόνη (Andriol Testocaps).

Τα αναβολικά στεροειδή ή τα μπαλώματα ή οι κάψουλες τεστοστερόνης δεν αποτελούν ικανοποιητική λύση, καθώς ορισμένα από τα οφέλη της τεστοστερόνης συνδέονται με τη σύνθεση του σώματος της ορμόνης.

Μια παρενέργεια της θεραπείας του σώματος με την εξωγενή τεστοστερόνη είναι συρρίκνωση των γεννητικών οργάνων. Δεν είναι η ίδια η τεστοστερόνη που προκαλεί μεγάλα γεννητικά όργανα, αλλά το γεγονός ότι η τεστοστερόνη παράγεται από τα γεννητικά όργανα.

Η ανεξέλεγκτη επίδραση σε ολόκληρο τον άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-γονάδας είναι το κύριο μειονέκτημα της άμεσης εξωγενούς τεστοστερόνης.

Η αλυσίδα των συμβάντων κατά μήκος αυτού του άξονα είναι η εξής: Η χαμηλή τεστοστερόνη αναγκάζει τον υποθάλαμο να απελευθερώσει και να συνθέσει τη γοναδοτροπίνη. Η ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης ενεργοποιεί την παραγωγή της ωχρινοτρόπου ορμόνης και της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων από την υπόφυση. Η ωχρινοτρόπος ορμόνη και η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων επικοινωνούν με αρσενικές και θηλυκές γονάδες (όρχεις και ωοθήκες) για την αύξηση των επιπέδων οιστρογόνου και τεστοστερόνης.

Αυτή η περιγραφή είναι τόσο απλή όσο λέει ότι ένα αυτοκίνητο είναι ένα τροχοφόρο μηχάνημα, και όταν βάζετε ντίζελ σε μια δεξαμενή, κάνει μια πυρκαγιά και οδηγεί. Έχει επίσης μια κόρνα για να πει εμπόδια για να ξεφύγει από το δρόμο, και έχει ένα φρένο αν δεν το κάνουν.

Δεν μπορείτε να εξηγήσετε ένα αυτοκίνητο σε λίγες προτάσεις. Και ακόμη και το ενδοκρινικό σύστημα δεν μπορεί να εξηγηθεί τόσο σύντομα.

Η παραβίαση του άξονα του υποθαλάμου-υπόφυσης-γονάδας και η απλή παροχή εξωγενούς τεστοστερόνης είναι πολύ αργή θεραπεία. Είναι τόσο απλό όσο ο συντονισμός ενός αργού αυτοκινήτου αλλάζοντας τα ελαστικά. Μπορεί ή δεν μπορεί να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν τα αυτοκίνητα καλύτερα από το δικό τους ενδοκρινικό σύστημα. Επειδή τα αυτοκίνητα είναι λιγότερο περίπλοκα.

Μια θεωρητική προσέγγιση δεν θα είναι αρκετή για να αναζωογονήσει μια αδύναμη λίμπιντο. Μια εμπειρική προσέγγιση είναι πιο ελπιδοφόρα. Και η εμπειρία της παραδοσιακής ιατρικής με τα Tongkat Ali, Butea Superba και Mucuna Pruriens δείχνει σαφώς ότι αυτά τα βότανα αυξάνουν τη σεξουαλική κίνηση και οδηγούν σε υψηλότερο επίπεδο τεστοστερόνης. Πώς ακριβώς συμβαίνει αυτό; Αυτό δεν είναι σαφές. Αλλά είναι πιο περίπλοκο από ό, τι Tongkat Ali, Butea Superba ή Mucuna Pruriens, τα οποία λένε τα κύτταρα Leydig υποτίθεται ότι παράγουν περισσότερη τεστοστερόνη. Θα υπάρχουν πολλά σημεία αγκύρωσης κατά μήκος του άξονα υποθαλάμου-υπόφυσης-γονάδας.

Οι λεπτομέρειες είναι άγνωστες.

Να είστε εμπειρικός, όχι θεωρητικός.

Εδώ είναι ένα άλλο κομμάτι της εμπειρικής επιστήμης που διαμορφώνει την εμπορική πολιτική της εταιρείας Sumatra Pasak Bumi.

Υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις ότι τα πλαστικά αποτελούν σημαντικό παράγοντα για τη μείωση της αρσενικής σεξουαλικής οδού και της γονιμότητας. Ο χειρότερος ένοχος είναι η δισφαινόλη Α, ένα σκληρό πλαστικό που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μπουκαλιών νερού.

Η δισφαινόλη Α είναι ορμονικός παρεμβατικός παράγοντας. Μετρούνται επίπεδα χημικών με οιστρογονική δραστηριότητα απελευθερώνονται. Αυτές οι χημικές ουσίες λειτουργούν σαν οιστρογόνα στον άξονα του υποθαλάμου-υπόφυσης των γονάδων. Λένε στον υποθάλαμο, την υπόφυση και τις γονάδες ότι αρκετές από τις φυσικές στεροειδείς ορμόνες κυκλοφορούν ήδη στο πλάσμα του αίματος και έτσι δεν χρειάζεται να συντίθενται περαιτέρω.

Μία θανατηφόρα αλυσιδωτή αντίδραση για τους άνδρες, επειδή αυτά τα οικολογικά οιστρογόνα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την τεστοστερόνη στη σπερματογένεση, ακόμη και για λίμπιντο, σεξουαλική επιθυμία, σεξουαλική λειτουργία, οργασμό και σεξουαλική ικανοποίηση.

Η δισφαινόλη Α ήταν το πρώτο πλαστικό που αναγνωρίστηκε σαφώς ως ορμονικός διαταρακτής, αλλά ο επιστήμονας κατανόησε την υπόδειξη και εξέτασε και άλλα πλαστικά.

Το αποτέλεσμα: Τα περισσότερα πλαστικά, και ενδεχομένως όλα, μπορεί να είναι χημικά με οιστρογόνο δράση.

Πίνετε ακόμα νερό από πλαστικά μπουκάλια; Διατηρείτε τα τρόφιμα σε πλαστικά δοχεία; Αγοράζετε συμπληρώματα σε πλαστικές συσκευασίες;

Θα πρέπει να σταματήσετε.

Ειδικά όταν πρόκειται για βότανα για σεξουαλική διέγερση.

Βέβαια, έχουμε την εμπορία Tongkat Ali Extract εδώ και δεκαετίες σε πλαστικά μπουκάλια και πολλοί από τους πελάτες μας έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Αλλά γνωρίζουμε τις προειδοποιήσεις για τα πλαστικά και αποφασίσαμε να συσκευάσουμε τα εκχυλίσματα μας σε χάρτινες σακούλες δύο φύλλων ή χοντρών στρωμάτων πριν τις βάλουμε σε πλαστικά μπουκάλια. Έτσι, δεν υπάρχει επαφή των καψουλών μας ή της σκόνης εκχύλισης με πλαστικά.

Η συσκευασία σε χάρτινες σακούλες δεν είναι δυνατή για ποσότητες των 100 καψουλών, επομένως η νέα σειρά προϊόντων μας είναι 400 κάψουλες ανά περιέκτη.

Ωστόσο, οι δοσολογίες για ένα αισθητό αποτέλεσμα των βότανα που προωθούνται σεξουαλικά και θεωρούνται τρόφιμα, όχι φάρμακα, κυμαίνονται από μερικά γραμμάρια ανά ημέρα, και για ένα τέτοιο σχήμα, δεν φτάνετε πολύ κοντά σε μεμονωμένα δοχεία με 100 κάψουλες.Καλώς ήλθατε σε έναν κόσμο καλύτερο σεξ


Οδηγός για βελτιωμένη σεξουαλική λειτουργία και καλύτερες σεξουαλικές ευκαιρίες


Γράψτε στο tongkatali.org σε οποιαδήποτε γλώσσα

Το Tongkatali.org αγαπά την πολιτιστική ποικιλομορφία

Η γλώσσα σου - - Δεν είναι αγγλικά

Θα μπορούσατε να διανείμετε φυτικά έλαια για περισσότερη τεστοστερόνη και καλύτερο σεξ στην Ελλάδα

Πουλάμε βότανα για καλύτερο σεξ

Tongkatali.org κατάστημα και θρησκεία

Ο σκοπός της ζωής

πορείτε να χάσετε βάρος με τη διατροφή του Serge Kreutz

Το Tongkat ali σας δίνει τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη σας κάνει έναν άνδρα.

Μεγαλύτερο πέος - Πώς

Tongkat ali σαν μέσο βιασμού

Tongkat ali απάτη με παραποιημένες και άσχετες κρατικές άδειες

Η επανάσταση του Tongkat Ali

Επιστημονικές αποδείξεις για το Tongkat ali

Ποτέ μην αγοράσετε ένα προϊόν που αναμιγνύει Tongkat Ali με άλλα βότανα

Tongkat ali και απώλεια βάρους

Tongkat Ali σε σύγκριση με νταπαμινεργικά

Δοσολογία Tongkat Ali

Tongkat ali γιά την θεραπεία του καρκίνου

Τι είναι ένα Tongkat Ali πέος;
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20