Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Hele historien om Tongkat Ali 1: 200-utdrag


Av Serge Kreutz


Sumatra Pasak Bumi utviklet Tongkat Ali-ekstraktet 1: 200 fra Tongkatali.org i 1998. Det var bare ett malaysisk selskap som solgte Tongkat Ali før oss.

Vårt første tongkat ali-ekstrakt var 1:50. Det er forholdet du får naturlig og uten forfining.

Du kan prøve dette hjemme. Du kan steke 5 kilo Tongkat Ali rotflis i omtrent en time. Kast deretter røttene. Damp deretter vannet.

Fordampingsprosessen er mer komplisert enn å koke den ødelagte roten.

Sumatra Pasak Bumi har en egen vakuumfordampningsfabrikk.

Fordampningsteknikken vi bruker ble oppfunnet i 1866 av Henri Nestlé. Det er basert på standardfysikk. Jo lavere trykk over en væske, jo lavere fordampningstemperatur (kokepunkt).

Under lavt trykk kan du fordampe eller kondensere melk uten å koke lenge. Du må varme opp melken din i noen minutter over 100 Celsius (Celsius) / 212 Fahrenheit for å pasteurisere (drepe alle mikroorganismer). For denne prosessen trenger du en trykkoker eller et autoklaveringssystem, som vi også bruker.

Når du har fordampet alt vannet fra den kokte tongkat ali-roten, holder du harde rester til beholderen din, som du må skrape og male. Resultatet er 1:50-ekstraktet ditt, en blanding av uorganiske og organiske forbindelser. Uorganiske forbindelser inkluderer mineraler og salter. De er mer krystallinske enn organiske forbindelser. Organiske forbindelser er mykere.

Den vanlige visdommen er: De organiske forbindelsene, ikke de uorganiske forbindelsene, forklarer effektiviteten til Tongkat Ali. Dette er en realistisk forutsetning ettersom de organiske forbindelsene er plantespesifikke. De uorganiske forbindelsene er vanlige for et bredt spekter av planter.

1: 200-ekstraktet gjenvinnes ved mekanisk separasjon, sentrifugering og filtrering fra 1:50-ekstraktet. Vi fjerner de krystallinske delene som er mer sannsynlig å forårsake gastrointestinale symptomer. Fra 1 kg rått ekstrakt 1:50 får vi 250 gram fint, tyngre ekstrakt 1: 200.

Ekstraktene våre er ikke gjæret. Det er ingen kjemisk endring som gjæring av druesaft til vin. Det er ikke mange proteiner i tongkat ali-roten, men de eksisterende kan denatureres under ekstraksjonsprosessen. Denaturering betyr at formen på proteinmolekyler endres, men den kjemiske sammensetningen er ikke.

Er vårt 1: 200-ekstrakt sterkere enn 1:50-ekstraktet vårt? Han er absolutt mer fokusert. Tongkat Ali-juksere strekker sine forfalskede pulver med silverafil-analoger. Vi legger ikke noe til produktet vårt.

Det betyr: Alt i 1: 50-ekstraktet var også i rårøttene. Alt i 1: 200-ekstraktet var tidligere i 1:50, og før det i 200 gram tørket rot.

Kunne du bare spise 200 gram kjøttdeig? Ikke ennå! De vil være syke. Et menneske kan ikke fordøye 200 gram trefiber. Du er ikke en termitt.

På den annen side, hvis du svelger 4 gram ekstrakt fra 1:50, er gastrointestinal stress usannsynlig. Og 1 gram 1: 200 ekstrakt tolereres også av mennesker med sensitiv mage.

3553/5000 Du kan si: 1: 200-ekstraktet vårt er mildere enn 1:50. Han er også mer fokusert på aktive ingredienser. Du kan også si: 1 gram 1: 200 er sterkere enn 1 gram 1:50. Men det er matematisk logikk at 4 gram 1:50 ikke er svakere enn 1 gram 1: 200.

Men en australsk urtemedisin i Malaysia hevder at 1 av 100 er umulig, og at 1 av 200 ville være latterlig.

Problemet er annerledes. Ekstraktet han selger er ikke 1: 200, så han må vri argumenter for at folk skal kjøpe produktet sitt.

Sammenlignet med andre uærlige selgere, har denne australske i Malaysia fortsatt et akseptabelt nivå av integritet.

Det blir verre når du drar fra Malaysia til Singapore. Der finner du ikke bare pengesultne kinesere, men også et marokkansk med spansk statsborgerskap. Han er den mest patologiske figuren i Tongkat Ali-handelen. Dessverre kan psykopater være farlige.

Han lider av et mindreverdighetskompleks som han prøver å overkompensere. Han hevder tre akademiske titler og utnevner seg til administrerende direktør, selv om han driver salget hjemmefra.

Han prøvde å selge seg selv som modell, men kom ikke særlig langt, til tross for den nakenutgivelsen hans på nettet (for kort, for tykk). Han prøvde også en karriere som onani-guru.

Hvem er karen? La oss spille Hitchcock på dette spørsmålet for underholdningens skyld. Før eller senere skal jeg si det, eller så finner du ut av det selv. Men forsiktig. Dette er en psykopat, og du kan bli et offer. Han forfalsket biografien sin, og han forfalsket referanser for Tongkat Ali-svindelen hans, og vi har notert bevisene (falske dokumenter basert på originalene våre).

Men denne personen er ikke den eneste jukseren i Tongkat Ali-handelen, bare den mest barnslige.

Svindlere kommer og går, mest etter Googles nåde. Hvis Google gir dem en rang, kan de få publikum til å kjøpe sine forfalskninger.

I noen tid sirkulerte påstanden om tongkat ali-ekstrakt med alkohol som ekstraksjonsmiddel. Tull, selvfølgelig. Kostnaden for et kommersielt produkt som bruker alkohol som ekstraksjonsmiddel ville være altfor høye. Og særavdelinger rundt om i verden ville drive enhver alkoholuttrekk til konkurs. Vi bruker ikke alkohol i det hele tatt.

For øyeblikket er trenden "standardiseringen" for Eurycomanone. Mange tradere hevder det, med mer og mer prosentandel. Jeg venter på en svindler som prøver å overbevise publikum om at tongkat ali-ekstraktet hans er 110 prosent eurycomanon.

Vår arabisk-spanske Singapore-psykopat (bestemt på å ikke bli overgått) påstår allerede et Tongkat ali-ekstrakt som både er 1: 200 og standardisert for eurycomanone. Men det er en logisk feil.

Eurycomanon-andelen i Tongkat Ali er ikke ensartet. Derfor har et 1: 200 ekstrakt en naturlig variasjon av Eurycomanone (ikke hver 200 kg har samme innhold). Hvis et ekstrakt ble standardisert for markørkjemisk eurycomanon, ville mengden rot som skal brukes variere.

Psykopater mangler logikk. Derfor synes vårt arabisk-spanske eksempel at det er en god ide å kjøre Google-annonser som advarer mot et 1: 200-triks og deretter prøver å selge "standardisert 1: 200" til leserne.

Men han prøvde også en karriere som en onanert guru. Gjorde Dr. Kellog hadde rett med tanke på onani og mental helse? Dr. Kellog utviklet cornflakes som en frokostrett for å avslutte denne praksisen og sikre barnas helse.

Hvorfor hele oppstyret om Euryomanone i det hele tatt? Forestry Research Institute of Malaysia har foreslått å bruke Eurycomanone som markørforbindelse for å identifisere Tongkat Ali som en bestanddel av urtepreparater. Det er fornuftig, fordi Eurycomanon er en integrert del av Tongkat Ali. Eurycomanone er den mest tallrike komponenten foruten cellulose.

Men eurycomanon er ikke den kjemiske forbindelsen som er ansvarlig for effekten av Tongkat Ali. Omfanget av vitenskapelig forskning på Eurycomanone er lite. De aller fleste vitenskapelige studier er utført med Tongkat Ali-ekstrakt fra hele spekteret og ikke med Eurycomanone-isolater.

Sumatra Pasak Bumi er dedikert til testosteronforbedring uten direkte injeksjon av anabole steroider eller testosteronerstatningsterapi med lapp eller oral testosteronundekanoat (Andriol Testocaps).

Anabole steroider eller testosteronplaster eller kapsler er ikke en tilfredsstillende løsning da noen av fordelene med testosteron er forbundet med kroppens syntese av hormonet.

En bivirkning av å behandle kroppen med eksogent testosteron er kjønns krymping. Det er ikke selve testosteronet som forårsaker store kjønnsorganer, men det faktum at mye testosteron produseres av kjønnsorganene.

Den ukontrollerbare effekten på hele hypothalamic-hypofyse-gonadal aksen er den største ulempen med direkte eksogent testosteron.

Hendelseskjeden langs denne aksen er denne: Lavt testosteron får hypothalamus til å frigjøre og syntetisere gonadotropin. Det gonadotropinfrigjørende hormonet aktiverer produksjonen av luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon av hypofysen. Luteiniserende hormon og follikkelstimulerende hormon kommuniserer med mannlige og kvinnelige gonader (testikler og eggstokker) for å øke østrogen- og testosteronnivået.

Denne beskrivelsen er så enkel som å si at en bil er en hjulmaskin, og når du setter diesel i en tank, brenner den og kjører. Den har også et horn for å fortelle hindringer for å komme ut av veien, og den har en brems hvis de ikke gjør det.

Du kan ikke forklare en bil i noen få setninger. Og til og med det endokrine systemet kan ikke forklares så kort.

Å hoppe over den hypotalamiske hypofyse-gonadale aksen og bare levere eksogent testosteron er for rå terapi. Det er så enkelt som å stille inn en treg bil ved å bytte dekk. Det kan ha eller ikke ha ønsket effekt.

De fleste forstår biler bedre enn sitt eget hormonsystem. Fordi biler er mindre kompliserte.

En teoretisk tilnærming vil ikke være nok til å gjenopplive en svak libido. En empirisk tilnærming er mer lovende. Og opplevelsen av tradisjonell medisin med Tongkat Ali, Butea Superba og Mucuna Pruriens indikerer tydelig at disse urtene øker sexlysten og fører til et høyere testosteronnivå. Hvordan skjer det egentlig? Det er ikke klart. Men det er mer komplisert enn Tongkat Ali, Butea Superba eller Mucuna Pruriens, som Leydig-celler mener skal produsere mer testosteron. Det vil være flere ankerpunkter langs hypothalamic-hypofyse-gonadal aksen.

Detaljer er ukjent.

Vær en empirisk person, ikke en teoretisk.

Her er et annet stykke empirisk vitenskap som former handelspolitikken til vårt selskap Sumatra Pasak Bumi.

Det er økende bevis på at plast er en viktig faktor for å redusere mannlig kjønnsdrift og fruktbarhet. Den verste synderen er Bisphenol A, en hardplast som tradisjonelt brukes til å lage vannflasker.

Bisfenol A er en hormonell forstyrrende faktor. Målbare nivåer av kjemikalier med østrogen aktivitet frigjøres. Disse kjemikaliene fungerer som østrogener på den hypothalamisk-hypofyse gonadale aksen. De forteller hypothalamus, hypofysen og gonadene at nok av de naturlige steroidhormonene allerede sirkulerer i blodplasmaet og derfor ikke trenger å bli syntetisert ytterligere.

En dødelig kjedereaksjon for menn, fordi disse økologiske østrogenene ikke kan erstatte testosteron i spermatogenese, heller ikke for libido, seksuell lyst, seksuell funksjon, orgasme og seksuell tilfredshet.

Bisfenol A var den første plasten som tydelig ble identifisert som en hormonell forstyrrelse, men forskeren forsto antydningen og så også på annen plast.

Resultatet: De fleste plast, og muligens alle, kan være kjemikalier med østrogenaktivitet.

Drikker du fortsatt vann fra plastflasker? Oppbevarer du mat i plastbeholdere? Kjøper du kosttilskudd i plastemballasje?

Du burde stoppe det.

Spesielt når det gjelder urter for seksuell stimulering.

Jada, vi har handlet Tongkat Ali Extract i flere tiår med plastflasker, og mange av våre kunder har oppnådd gode resultater.

Men vi kjenner advarslene for plast, og vi har bestemt oss for å pakke ekstraktene våre i to-lags eller tykke lagpapir før vi legger dem i plastflasker. Dermed er det ingen kontakt med våre kapsler eller ekstraktpulver med plast.

Pakking i papirposer er ikke mulig for mengder på 100 kapsler, så vår nye produktserie er 400 kapsler per beholder.

Doseringer for en merkbar effekt av seksuelt fremmende urter som regnes som mat, ikke medisiner, ligger imidlertid i området flere gram per dag, og for et slikt regime får du ikke så veldig nær individuelle containere med 100 kapsler.Velkommen til en verden av bedre sex


Veiledning for forbedret seksuell funksjon og bedre seksuelle muligheter


Skriv til tongkatali.org på alle språk

Tongkatali.org elsker kulturelt mangfold

Språket ditt - - Ikke engelsk

Du kunne distribuert urter for mer testosteron og bedre sex i Norge

Vi selger urter for bedre sex

Tongkatali.org butikk og religion

Hensikten med livet

Du kan gå ned i vekt med kostholdet til Serge Kreutz

Tongkat ali gir deg testosteron. Testosteron gjør deg til en mann.

Større penis - Hvordan

Produkter

Tongkatali.org sitt originale 1: 200 tongkat ali-ekstrakt for optimalt testosteron
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20