Home


Products | Products | Products | Products | Produkte | Products | Products | Produtos | Productos | Productos | Des produits | Prodotti | Produkte | Produkte | Produkter | Produkty | продукты | 产品 | 製品 | プロダクト | 제품 | उत्पाद | محصولات | Ürünler | المنتجات | المنتجات | المنتجات

Countries not listed above, please use: Products, all other countries


English

Français Italiano Español Português

Deutsch Nederlands Svenska Dansk Norsk Suomalainen

Pусский Polski Česky Ελληνικά Türk हिन्दी

عربى

中国 日本語 한국어


Hela berättelsen om Tongkat Ali 1: 200-extrakt


Av Serge Kreutz


3395/5000

Sumatra Pasak Bumi utvecklade 1: 200 Tongkat Ali Extract från Tongkatali.org 1998. Det var bara ett malaysiskt företag som sålde Tongkat Ali före oss.

Vårt första tongkat ali-extrakt var 1:50. Det är den relation du får naturligt och utan förfining.

Du kan prova det här hemma. Du kan laga 5 kg Tongkat Ali rotchips i ungefär en timme. Kasta sedan rötter. Därefter förångas vattnet.

Avdunstningsprocessen är mer komplicerad än att koka den trasiga roten.

Sumatra Pasak Bumi har en egen vakuumindunstningsfabrik.

Den indunstningsteknik som vi använder uppfanns 1866 av Henri Nestlé. Det är baserat på standardfysik. Ju lägre tryck över en vätska, desto lägre förångningstemperatur (kokpunkt).

Under lågt tryck kan du avdunsta eller kondensera mjölk utan tillagning för länge. Du måste värma upp din mjölk i några minuter över 100 Celsius (Celsius) / 212 Fahrenheit för att pasteurisera (döda alla mikroorganismer). För denna process behöver du en tryckkokare eller ett autoklaveringssystem, som vi också använder.

När du har avdunstat allt vattnet från din kokta tongkat ali-rot klistrar hårda rester på din behållare, som du måste skrapa och slipa. Resultatet är ditt 1:50-extrakt, en blandning av oorganiska och organiska föreningar. Oorganiska föreningar inkluderar mineraler och salter. De är mer kristallina än organiska föreningar. Organiska föreningar är mjukare.

Den vanliga visdomen är: De organiska föreningarna, inte de oorganiska föreningarna, förklarar effektiviteten hos Tongkat Ali. Detta är ett realistiskt antagande eftersom de organiska föreningarna är växtspecifika. De oorganiska föreningarna är vanliga för ett stort antal växter.

Extraktet 1: 200 utvinns genom mekanisk separering, centrifugering och filtrering från 1:50-extraktet. Vi tar bort de kristallina delarna som är mer benägna att orsaka gastrointestinala symtom. Från 1 kg rått extrakt 1:50 får vi 250 gram fint, tyngre extrakt 1: 200.

Våra extrakter är inte jäsade. Det finns ingen kemisk förändring som jäsning av druvsaft till vin. Det finns inte många proteiner i tongkat ali-roten, men de existerande kan denatureras under extraktionsprocessen. Denaturering innebär att formen på proteinmolekyler förändras men den kemiska sammansättningen är inte.

Är vårt 1: 200-extrakt starkare än vårt 1:50-extrakt? Han är säkert mer fokuserad. Tongkat Ali-fuskare sträcker ut sina förfalskade pulver med silverafil-analoger. Vi lägger inte till något till vår produkt.

Det betyder: Allt i extraktet 1: 50 fanns också i rårötterna. Allt i 1: 200-extraktet fanns tidigare i 1:50, och innan det i 200 gram torkad rot.

Kan du bara äta 200 gram malet rot? Inte ännu! De kommer att vara sjuka. En människa kan inte smälta 200 gram träfiber. Du är inte en termit.

Å andra sidan, om du sväljer 4 gram extrakt 1:50, är ​​gastrointestinal stress osannolikt. Och 1 gram 1: 200-extrakt tolereras också av människor med en känslig mage.

3553/5000 Du kan säga: Vårt 1: 200-extrakt är mildare än 1:50. Han är också mer fokuserad på aktiva ingredienser. Du kan också säga: 1 gram 1: 200 är starkare än 1 gram 1:50. Men det är matematisk logik att 4 gram 1:50 inte är svagare än 1 gram 1: 200.

Men en australisk herbalist i Malaysia hävdar att 1 av 100 är omöjligt, och att 1 av 200 skulle vara löjligt.

Problemet är annorlunda. Extraktet han säljer är inte 1: 200, så han måste vrida argument för att människor ska köpa sin produkt.

Jämfört med andra oärliga säljare har denna australier i Malaysia fortfarande en acceptabel nivå av integritet.

Det blir värre när du åker från Malaysia till Singapore. Där hittar du inte bara pengarhungerande kineser utan också en marockansk med spansk medborgarskap. Han är den mest patologiska personen i Tongkat Ali-handeln. Tyvärr kan psykopater vara farliga.

Han lider av ett underlägsenhetskomplex som han försöker överkompensera. Han hävdar tre akademiska titlar och utser sig till verkställande direktör, även om han driver sin försäljning hemifrån.

Han försökte sälja sig själv som modell, men kom inte så långt trots sin nakenutsättning på nätet (för kort, för tjock). Han försökte också en karriär som onani guru.

Vem är killen? För underhållningens skull, låt oss spela Hitchcock på denna fråga. Förr eller senare kommer jag att berätta för dig, eller så får du veta själv. Men försiktig. Det här är en psykopat och du kan bli ett offer. Han förfalskade sin biografi och han förfalskade referenser för sitt Tongkat Ali-bedrägeri, och vi har notiserat bevisen (falska dokument baserade på våra originaler).

Men den här personen är inte den enda fuskare i Tongkat Ali-handeln, bara den mest barnsliga.

Scammers kommer och går, mestadels av Googles nåd. Om Google ger dem en rang kan de få allmänheten att köpa sina förfalskningar.

Under en tid cirkulerade påståendet om tongkat ali-extrakt med alkohol som extraktionsmedel. Nonsens, naturligtvis. Kostnaden för en kommersiell produkt som använder alkohol som extraktionsmedel skulle vara alltför hög. Och punktskatteavdelningar runt om i världen skulle driva all alkoholutdragsoperation till konkurs. Vi använder inte alkohol alls.

För närvarande är trenden "standardisering" för Eurycomanone. Många handlare hävdar det, med mer och mer procent. Jag väntar på en svindlare som försöker övertyga allmänheten om att hans tongkat ali-extrakt är 110 procent eurycomanon.

Vår arabisk-spanska Singapore-psykopat (fast besluten att inte överträffas) hävdar redan ett Tongkat ali-extrakt som är både 1: 200 och standardiserat för eurycomanon. Men det är ett logiskt misstag.

Eurycomanon-andelen i Tongkat Ali är inte enhetlig. Därför har ett 1: 200-extrakt en naturlig variation av Eurycomanon (inte var 200 kg har samma innehåll). Om ett extrakt standardiserades för markören kemisk eurycomanon, skulle mängden rot som skulle användas variera.

Psykopater saknar logik. Därför tycker vårt arabisk-spanska exempel att det är en bra idé att köra Google-annonser som varnar mot ett 1: 200-trick och sedan försöker sälja "standardiserade 1: 200" till läsarna.

3773/5000 Men han försökte också en karriär som onanerad guru. Har Dr. Kellog hade rätt när det gäller onani och mental hälsa? Dr. Kellog utvecklade cornflakes som frukostmaträtt för att avsluta denna praxis och säkerställa barnens hälsa.

Varför hela väsen om Euryomanone alls? Skogsforskningsinstitutet i Malaysia har föreslagit att använda Eurycomanone som markörförening för att identifiera Tongkat Ali som en beståndsdel av växtbaserade beredningar. Det är meningsfullt, eftersom Eurycomanon är en integrerad del av Tongkat Ali. Eurycomanone är den vanligaste komponenten förutom cellulosa.

Men eurycomanon är inte den kemiska föreningen som ansvarar för effekterna av Tongkat Ali. Omfattningen av vetenskaplig forskning om Eurycomanone är låg. De allra flesta vetenskapliga studier har utförts med Tongkat Ali-extraktet från hela spektrumet och inte med Eurycomanone-isolat.

Sumatra Pasak Bumi ägnar sig åt testosteronförbättring utan direkt injektion av anabola steroider eller testosteronersättningsterapi med lapp eller oral testosteronundekanoat (Andriol Testocaps).

Anabola steroider eller testosteronplåster eller kapslar är inte en tillfredsställande lösning eftersom några av fördelarna med testosteron är förknippade med kroppens syntes av hormonet.

En biverkning av att behandla kroppen med exogent testosteron är köns krympning. Det är inte testosteronet som orsakar stora könsdelar, utan det faktum att mycket testosteron produceras av könsorganen.

Den okontrollerbara effekten på hela hypotalam-hypofys-gonadalaxeln är den största nackdelen med direkt exogent testosteron.

Händelsekedjan längs denna axel är denna: Låg testosteron gör att hypotalamus frigör och syntetiserar gonadotropin. Det gonadotropinfrisättande hormonet aktiverar produktionen av luteiniserande hormon och follikelstimulerande hormon av hypofysen. Luteiniserande hormon och follikelstimulerande hormon kommunicerar med manliga och kvinnliga gonader (testiklar och äggstockar) för att öka östrogen- och testosteronnivåerna.

Beskrivningen är lika enkel som att säga att en bil är en hjulmaskin, och när du sätter diesel i en tank gör den eld och kör. Den har också ett horn för att säga hinder för att komma ur vägen, och det har en broms om de inte gör det.

Du kan inte förklara en bil i några meningar. Och till och med det endokrina systemet kan inte förklaras så kort.

Att hoppa över hypotalamisk-hypofysen-gonadal axeln och helt enkelt leverera exogent testosteron är för grov terapi. Det är så enkelt som att ställa in en långsam bil genom att byta däck. Det kan ha eller inte ha den önskade effekten.

De flesta förstår bilar bättre än sitt eget endokrina system. Eftersom bilar är mindre komplicerade.

En teoretisk inställning räcker inte för att återuppliva en svag libido. En empirisk strategi är mer lovande. Och erfarenheten av traditionell medicin med Tongkat Ali, Butea Superba och Mucuna Pruriens indikerar tydligt att dessa örter ökar sexlysten och leder till en högre testosteronnivå. Hur exakt händer det? Det är inte klart. Men det är mer komplicerat än Tongkat Ali, Butea Superba eller Mucuna Pruriens, som Leydig-cellerna säger ska producera mer testosteron. Det kommer att finnas flera förankringspunkter längs den hypotalamiska hypofysen-gonadala axeln.

Detaljer är okända.

Var en empirisk person, inte en teoretisk person.

Här är ytterligare en empirisk vetenskap som formar handelspolitiken för vårt företag Sumatra Pasak Bumi.

Det finns ökande bevis på att plast är en viktig faktor för att minska manlig könsdrift och fertilitet. Den värsta synderen är Bisphenol A, en hårdplast som traditionellt används för att göra vattenflaskor.

Bisfenol A är en hormonell störande faktor. Mätbara nivåer av kemikalier med östrogen aktivitet frisätts. Dessa kemikalier fungerar som östrogener på den hypotalamisk-hypofysa gonadalaxeln. De berättar för hypotalamus, hypofys och gonader att tillräckligt med de naturliga steroidhormonerna redan cirkulerar i blodplasma och därför inte behöver syntetiseras ytterligare.

En dödlig kedjereaktion för män, eftersom dessa ekologiska östrogener inte kan ersätta testosteron i spermatogenes, inte ens för libido, sexuell lust, sexuell funktion, orgasm och sexuell tillfredsställelse.

Bisfenol A var den första plasten som tydligt identifierades som en hormonstörare, men forskaren förstod antydan och tittade också på annan plast.

Resultatet: De flesta plaster, och eventuellt alla, kan vara kemikalier med östrogen aktivitet.

Dricker du fortfarande vatten från plastflaskor? Lagrar du mat i plastbehållare? Köper du tillskott i plastförpackningar?

Du borde stoppa det.

Särskilt när det gäller örter för sexuell stimulering.

Visst har vi handlat Tongkat Ali Extract i decennier i plastflaskor, och många av våra kunder har uppnått fantastiska resultat.

Men vi känner till varningarna för plast, och vi har beslutat att packa våra extrakt i tvåskikts- eller tjockskiktade papperspåsar innan vi lägger dem i plastflaskor. Således finns det ingen kontakt med våra kapslar eller extraktpulver med plast.

Förpackning i papperspåsar är inte möjligt för mängder av 100 kapslar, så vår nya produktlinje är 400 kapslar per behållare.

Doseringar för en märkbar effekt av sexuellt främjande örter som betraktas som mat, inte mediciner, ligger emellertid i intervallet flera gram per dag, och för en sådan behandling tar du inte så nära till enskilda behållare med 100 kapslar.Välkommen till en värld av bättre sex


Guide till förbättrad sexuell funktion och bättre sexuella möjligheter


Skriv till tongkatali.org på vilket språk som helst

Tongkatali.org älskar kulturell mångfald

Ditt språk - - Inte engelska

Du kan distribuera örter för mer testosteron och bättre sex i Sverige

Vi säljer örter för bättre sex

Tongkatali.org butik och religion

Livets syfte

Du kan gå ner i vikt med dieten till Serge Kreutz

Ingen fordeln

Tongkat ali ger dig testosteron. Testosteron gör dig till en man.

Större penis - Hur

Vetenskapligt bevis för Tongkat Ali

Tongkatali.orgs ursprungliga 1: 200 tongkat ali-extrakt för optimalt testosteron
PT Sumatra Pasak Bumi
7th floor, Forum Nine, Jl. Imam Bonjol No.9,
Petisah Tengah, Medan Petisah,
Medan City, North Sumatra 20236,
Indonesia
Tel: +62-813 800 800 20